Hoteluri

Hotel International Bucuresti

Hotel International Sinaia

Grupul Hotelier INTERNATIONAL cuprinde si Hotel International Sinaia, un hotel complet renovat si redecorat in 2011, ce reprezinta spatiul in care te poti simti ca acasa, la poalele muntilor Bucegi. Accesibil direct din DN 1, cu vedere catre inaltimile verzi ale muntelui, hotelul a devenit in timp locul perfect atat pentru evenimente corporate sau sociale, cat si pentru
experimentarea unor vacante de vis.

Odata cu renovarea si reechiparea cladirii in 2011, hotelul a primit un plus de personalitate si valoare, acestea regasindu-se cu succes in atentia fata de clienti. Culori calde si naturale dau viata interioarelor, in timp ce privelistea impetuoasa a muntelui si a orasului Sinaia te invaluie in liniste, perfectiune si stabilitate.

Hotel International Bucharest

Grupul Hotelier INTERNATIONAL respecta si isi pretuieste sistemul de valori ce il aduce mai aproape de oameni: gazduim ideile si emotiile fiecarui oaspete ce ne trece pragul. Consideram resursa umana ca fiind unul dintre factorii cheie in industria ospitalitatii si investim continuu in evolutia si dezvoltarea profesionala a tuturor angajatilor nostri pentru a putea oferi servicii la cele mai inalte standarde.

Prin actiuni constante ce isi au radacinile in valorile profunde ale brandului International Hotels, ne implicam activ in sustinerea comunitatilor locale, a turismului si a sanatatii mediului.

Cu grija pentru fiecare oaspete, angajat si partener, construim primul brand hotelier de succes din Romania. Ne perfectionam si dezvoltam continuu pentru a oferi cele mai bune servicii, produse si in acelasi timp motive noi de a ne vizita.

Hotel International Iasi

Situat in centrul orasului Iasi, ofera unitati de cazare cu Wi-Fi gratuit si acces gratuit la piscina interioara, centrul de fitness, sauna uscata si umeda si cada cu hidromasaj.

Toate unitatile au aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, birou, cutie de valori si baie privata cu dus. Unele camere au vedere panoramica la oras.

Oaspetii Hotelului Internațional Iasi pot lua masa la restaurant sau se pot relaxa la barul hotelului. Exista, de asemenea, un lounge executive pentru intalniri de afaceri si un sky lounge cu bauturi fine si vedere panoramica.

O parcare publică este disponibila la 50 de metri de hotel. Gara din Iasi se afla la 3 km. Serviciul de transfer la aeroporturile din Iasi, Bacau si Suceava este disponibil la un cost suplimentar.